Vores kundeløfte

Vores løfte til dig som kunde er, at vi gør det så enkelt som muligt for din virksomhed at håndtere PEP og RCA i overensstemmelse med gældende nordisk lovgivning og EUs Hvidvaskdirektiv.

Som kunde hos os får du adgang til Nordens mest præcise data om PEPer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi har over 20 års erfaring med drift af AML-løsninger i de nordiske lande, som vi trækker på i vores daglige arbejde med vores kunder.

Integreret i virksomhedens processer

Vi leverer vores PEP og RCA data direkte til jeres AML-system og i vores online søgeværktøj, som du kan tilgå her fra siden.

Online søgeværktøj

Søgeværktøjet er ofte optimalt for mindre virksomheder, der er underlagt Hvidvasklovgivningen, eller som et supplement til eksisterende systemer. På den måde kan de operative afdelinger hurtigt og enkelt bekræfte status på et træf i den daglige screening.

Data direkte til AML-system

Vi kan også levere vores opdaterede data om nordiske PEP og RCA direkte til jeres AML-system som XML-fil. På den måde vil vores opdaterede data kunne anvendes i den automatiserede screening af den eksisterende kundebase. Denne løsning sikrer den mest effektive håndtering af PEP med færrest mulige falske hits og den størst mulige sikkerhed for løbende overholdelse af lovgivningen.

Partnerskaber

Vores data er integreret i det førende AML-system CM1 fra Softronic. Hvis din virksomhed allerede nu bruger CM1, kan I vælge at modtage PEP data fra Bogard til den daglige screening. Dette skal blot aktiveres i systemet.

 

Bogards data er også tilgængelig i det anerkendte AML-system Pliance og igennem deres API. Vores data kan tilvælges i systemet, hvorefter det er muligt at foretage automatiske screeninger af kundebasen på baggrund af vores data. 

 

Roaring er et nyt system til håndtering af kundedata baseret på moderne teknologi. Som bruger af Roaring får du adgang til Bogards PEP data. Roaring tilbydes via API integration, en web app eller plugin til en eksisterende løsning.