Vores kundeløfte

Som kunde hos os får du adgang til den nordiske PEP-database på markedet med højest kvalitet. Vi bestræber os på at indhente relevant og tydelig information, der gør det muligt for dig nemt at identificere PEPs og minimerere antallet falske af match, som kan opstå ved tvetydig data.

Adgang

Man kan få adgang til Bogards PEP-information på flere forskellige måder, og disse alternativer kan selvfølgelig også kombineres, hvis dette ønskes.

Online Search

Via vores online-søgetjeneste kan du enkelt søge information i vores database via en brugervenlig grænseflade på vores hjemmeside. Dette alternativ er optimalt for virksomheder med mindre kundedatabaser, som er underlagt Hvidvaskningsloven, da de med et enkelt opslag kan efterleve PEP-screening kravet i lovgivningen. Online-søgetjenesten kan også bruges som ekstra informationskilde for de virksomheder, der bruger databasefilen for at screene hele deres kunderegister.

Abonnement på hele databasen

Bogards PEP-information kan gøres tilgængelig i sin helhed via XML-fil for de brugere, der vil integrere den i interne AML-system og bruge den til daglig screening av hele kunderegistret. Adgang til filerne sker via SFTP og den enkle filstruktur gør det enkelt at importere information maskinelt. Er der specifikke ønsker angående teknisk format for eksportfiler, eller begrænsninger i Bogards standard udvalg af PEP-information, forsøger vi, i den udstrækning det er muligt, tilpasse os disse ønsker. 

Partnerskab

Bogards PEP-information er integreret i CM1, Sveriges største AML-system, som drives og udvikles af Softronic. CM1 kunder behøver derfor ikke nogen egen teknisk integration for at begynde at screene med Bogards PEP-information, da man gør dette via CM1.

Bogards data er tilgængelig via Pliance og deres API. Kunder kan integrere med Pliance og automatisere sine anti hvidvask kundekontroller.

Som bruger hos Roaring har du adgang til Bogards PEP data. Roaring er den nye standard for håndtering af kundedata. Gør virksomheder konkurrencekraftige og compliant med hjælp af moderne teknologi og opdateret kundedata, som tilbydes via API, web app eller plugin