Hvad vi vil

Vi synes ikke at AML-spørgsmål skal være en unødvendig kilde til uro eller usikkerhed. Med det rette værktøj og processer for at identificere PEP kan ressourcer frigøres, der i stedet kan bruges til at effektivisere resten af AML-virksomheden. Bogard har lang erfaring inden for området AML og udnytter denne viden for at hjælpe vores kunder med at leve op til Hvidvaskningslovgivningen. Kort sagt, vil vi bidrage med en enklere og mere effektiv AML-proces.

Hvad vi gør

Bogards opgave er at tilbyde PEP-information, som altid har den højeste kvalitet og det mest korrekte udvalg på det nordiske marked. Med vores erfaring med AML i bank- og finansbranchen forstår vi, hvor vigtigt det er at have korrekte og informative datakilder for at kunne øge træfsikkerheden i PEP-screeningen og dermed holde efterforskningsarbejdet til et minimum. Vores fokus er hele tiden forenkle og forbedre vores kunders KYC-processer og kernen til dette er datakvalitet. Kvaliteten opnår vi gennem at dagligt overvåge et stort antal officielle websider, kontinuerligt kontrollere og opdatere indholdet i vores database og indhente officiel information fra myndigheder.

En fordel for vores kunder er at vi holder til i Skandinavien og vi agerer på det nordiske marked, så det er enkelt for os at holde os opdaterede om forandringer i lovgivningen og branchestandarder i hele norden.

Vores baggrund

Bogard blev oprettet i foråret 2015 for at møde det behov, der opstod i forbindelse med ændringer i den Svenske Hvidvaskningslovgivning den 1. august 2015. Vi så et stort behov for en PEP-database med bedre kvalitet vedrørende fødselsdatoer/personnumre og hvor udvalget var tilpasset den svenske lovgivning. I december 2016 lanceredes den første database og siden da, er det gået stærkt - vi har i dag ca. 25 kunder, som bruger vores information på daglig basis. I løbet af 2017 har vi indhentet tilsvarende PEP-information for de øvrige nordiske lande og vores forhåbning er at fortsætte med at hjælpe vores kunder med at effektivisere deres AML-håndtering i mange år fremover.

Vores kunder

Vi værdsætter en åben dialog med vores kunder om vores tjenester og deres indhold højt. At vi under vores relativt korte historie har fået nogle af nordens største finansielle aktørers tillid, er selvfølgelig noget vi er meget stolte over og det ser vi, som bevis for at det vi gør, er det rigtige. Her under ser i nogle af de virksomheder som bruger vores PEP-information.